Topchampagne Prévoteau-Perrier!

In de kijker:

Het champagnehuis Prévoteau-Perrier heeft een super naam in Vlaanderen! Blij jullie deze heerlijke champagne te mogen aanbieden.

Cadre Gamme
Bttle La Vallee Transparent

€ 27,50

Cuvée La Vallée

Deze cuvée Vallée is de oudste cuvée van dit bekende champagnehuis. Hij is dan ook de cuvée Terroir. Hij wordt al gevinifieerd sinds het ontstaan van het huis in 1946.

Het is een aangename brut-champagne als resultaat van een subtiele assemblage van 20% chardonnay en 80% pinot meunier en pinot noir. Hij heeft een mooie fruitige expressie.

Bttle Equilibre Transparent

€ 29,50

Cuvée L' Equilibre

Deze prachtige champagne van het huis Prévoteau-Perrier is, zoal de naam laat vermoeden, een perfect evenwicht tussen de finesse van de chardonnay (1/3), de structuur van de pinot noir (1/3) en het fruitige karakter van de pinot meunier (1/3).

Deze veelzijdige elegante cuvée wordt aanbevolen voor veel gelegenheden. Steeds zullen uw gasten heel tevreden zijn...

Bttle Rose Transparent

€ 30,00

Cuvée Rosé

Cuvée Rosé is een rosé met een tedere kleur, de perfecte combinatie van de witte champagnes waar een scheutje rood van oude wijnstokken aan toegevoegd werd. Hij is gelagerd op houten vaten.

De rosé heeft een expressieve neus die doet denken aan fris rood fruit. Heel kenmerkend voor het huis Prévoteau-Perrier!

Bttle Adrienne Transparent

€ 33,00

Cuvée Adrienne Lecouvreur

Deze champagne verwijst naar de oorspronkelijke assemblage van het huis Prévoteau, zoals nu nog steeds geproduceerd. Hij brengt eer aan de bekende toneelspeelster uit de 18e eeuw die in Damery werd geboren.

De champagne heeft zowel in de neus als in de mond een heerlijke finesse, een aangename frisheid en toetsen van kruiden en droog fruit. Een succesverhaal dus!

Het Oostkamps Champagnehuis heeft geen winkel waar u terecht kunt om uw gekozen wijnen, cava of champagne af te halen. Bestel via dit formulier en dan kijken we hoe we uw bestelling snel bij u thuis krijgen.

VISU GAMME 2016 Small

Bestelling Champagne Prévoteau-Perrier

Zodat we u kunnen contacteren om uw bestelling spoedig te bezorgen...
Bijkomende vragen of opmerkingen? Vul ze hier gerust in.